Renkaat ja akut  Renkaiden vaihto ja asennus

Helppo renkaiden vaihto Espoon Suomenojalla

Laadukkain renkain tien päällä kesät talvet

Huoltoritareiden monipuolisiin rengaspalveluihin kuuluvat renkaiden vaihto, renkaiden asennus sekä renkaiden tasapainotus. Näiden palveluidemme avulla pääset aina tien päälle turvallisin, vuodenaikaan sopivin renkain. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää! Voit myös aina tulla suoraan käymään korjaamolle.

Kaikkien palveluiden hinnat löytyvät Hinnasto-sivulta.

Renkaiden vaihto

Renkaiden vaihto on edessä joka kevät ja syksy. Mikäli sinulla ei itse ole aikaa, välineitä tai osaamista renkaiden vaihtoon, käänny Huoltoritareiden puoleen. Meiltä renkaanvaihto sujuu nopeasti ja helposti, ja halutessasi voit jättää renkaasi meille myös kausisäilytykseen. Teemme renkaiden vaihdot pääasiassa ajanvarauksella, mutta toki voit soittaa etukäteen tai ajaa käymään katsomaan, olisiko meillä vapaita aikoja.

Renkaiden asennus

Asennus on tarkka tehtävä ja vaatii ammattitaitoa. Oikein asennettu rengassarja on tärkeä osa auton ajo-ominaisuuksia. Renkaan vanteelle asentamisen jälkeen suoritetaan tasapainotus, jolla varmistetaan renkaan tasainen pyöriminen kaikissa sallittavissa nopeuksissa. Käänny puoleemme, kun tarvitset palvelua. Teemme rengasasennukset ilman/ ajanvarauksella.

Renkaiden tasapainotus

Epätasapainoiset renkaat aiheuttavat renkaiden ennenaikaisen kulumista ja huonontavat auton ajomukavuutta. Epätasapainosta voi aiheutua myös häiritsevää ja jopa vaarallista tärinää. Se voi myös kuluttaa haitallisesti auton akselistorakennetta. Renkaiden tasapainotus kannattaa myös tarkistaa, mikäli havaitset ajon aikana tärinää.

Milloin tarvitaan renkaiden tasapainotusta?

Tasapainotuksen tarpeen ensimmäisiä merkkejä on, kun autolla ajetaan noin 80 km/h ja havaitaan ravistavaa liikettä ratissa. Tämä voimistuu vauhdin kasvaessa suuremmaksi.

Asiantuntijat pystyvät tarkistamaan epätasapainoisuuden ja korjaamaan sen asiaankuuluvilla laitteilla. Tärkeimpiä asioita onnistuneessa tasapainotuksessa ovat ehjät vanteet ja renkaat.