Renkaat ja akut  Muut rengaspalvelut

Muut rengaspalvelut

Monipuoliset palvelut aina vuotokorjauksista säilytykseen

Huoltoritarit on täyden palvelun rengasliike Espoossa. Emme pelkästään vain myy ja vaihda renkaita, vaan meiltä saat myös seuraavat hyödylliset lisäpalvelut: renkaan vuodon korjaus, renkaiden kausisäilytys, rengaspaineantureiden testaus- ja ohjelmointipalvelu sekä nelipyöräsäätö. Lue lisää kyseisistä palveluista ja ota yhteyttä, mikäli tarvitset ammattilaisten apua menopelisi renkaille.

Kaikkien palveluiden hinnat löytyvät Hinnasto-sivulta.

Renkaan vuodon korjaus

Kun rengas vuotaa, syitä voi olla esimerkiksi terävä esine, vuotava venttiili, renkaan ikä tai vaikkapa vihainen naapuri. Rikkoutuneiden renkaiden korjaus kannattaa aina jättää ammattilaisen hoidettavaksi, sillä korjauksen yhteydessä rengas tarkistetaan läpikotaisesti. Vuotava rengas kannattaa viedä korjattavaksi ammattilaiselle mahdollisimman pian; näin varmistutaan siitä, onko rengas korjattavissa turvallisuutta noudattaen. Renkaan tyhjänä ajaminen voi aiheuttaa vaurion runkoon, jonka seurauksena sitä ei voida enää korjata.

Kausisäilytys

Renkaiden vaihdon yhteydessä Renkaiden varastointi oikeissa olosuhteissa hidastaa niiden ikääntymistä. Renkaat on suojeltava valolta, erityisesti suoralta auringonvalolta ja voimakkaalta keinovalolta, jonka ultraviolettipitoisuus on suuri. Renkaita ei saa säilyttää kosteissa eikä liian kuumissa tiloissa. Renkaiden säilytys tapahtuu meillä omassa varastossa. Näin palvelumme on vaivatonta, eikä vaadi erikseen varattua aikaa.

  • kesäsesonki 1. maaliskuuta – 31. joulukuuta
  • talvisesonki 1.syyskuuta – 31. toukokuuta

TPMS-rengaspaineanturi

Yhä useammassa uudessa autossa on nykyään TPMS-järjestelmä, rengaspaineiden seurantajärjestelmä (Tyre Pressure Monitoring System). Tarjoamme rengaspaineantureiden testaus- ja ohjelmointipalvelun. Autot joissa on rengaspainetunnistimet alkuperäisinä, vaativat tunnistimet sekä kesärenkaiden että talvirenkaiden vanteisiin.

Voimme myös tarvittaessa ohjelmoida tunnistimet rengas/vannepakettiin etukäteen, kunhan saamme autosta tarkat ja tarvittavat tiedot. Pystymme myös testaamaan ja korvaamaan vialliset tunnistimet odottaessa tarjoten tuntuvat rahalliset, että ajalliset säästöt.

Järjestelmämme kattavat n. 95 % tämänhetkisestä tunnistimella varustetusta autokannasta. Laitteen avulla pystymme ohjelmoimaan tunnistimet myös amerikkalaisiin ja muihin Amerikan markkinoille valmistettuihin ajoneuvoihin, jotka toimivat eri taajuuksilla.

Nelipyöräsäätö ( meiltä ei enää tämä palvelua)

Pyöränkulmien suuntaamatta jättäminen voi aiheuttaa ongelmia auton rakenteessa. Se on myös turvallisuuden kannalta tärkeää. Mikäli auton pyörät eivät ole linjassaan, voi aiheutua ennenaikaista kulumista renkaissa ja mahdollisia vaurioita auton akselirakenteessa. Nämä asiat vaikuttavat auton käsittelyyn ja yleiseen turvallisuuteen. Pyöränkulmien säädön edellytys on, että alustan komponentit ovat ehjiä. Mikäli korjausta joudutaan tekemään, suoritetaan suuntaus näiden toimenpiteiden jälkeen.

Pyöränkulmien suuntaus on toimenpide, joka liittyy auton alustaan eikä niinkään renkaisiin ja vanteisiin. Selvä merkki pyöränkulmien säädön tarpeellisuudesta on, jos auto selkeästi hakee suoralla tiellä sivulle tai renkaan pinta alkaa kulua epätasaisesti reunasta.