Finnoontie 10, 02280 ESPOO    045 182 6013    045 182 6014     info@huoltoritarit.fi

225/55R16 Triangle IceLink 99t Nasta

Varastossa

89,75 €

Osta tämä tuote

4 kpl 447€ sis asennus vanteelle, tasapainotus, uudet ventiilit ja alle laitto. Triangle on 100% Suomessa suunniteltu aito pohjoismainen talvirengas.

89,75 €(sis. alv)99,00 €

Suunnittelu ja kehitysvaiheessa rengas koeajettiin ja testattiin moneen kertaan Lapissa. Kehitystyön päätteeksi Arctic Falls testiyritys testasi Trianglen toimeksiannosta Triangle IceLink -nastarenkaan verraten sitä Nokian Hakkapeliitta 7:ään. Tulokset osoittavat vakuuttavasti suomalaisen insinööritaidon ylivoimaisuuden talvirengassuunnittelussa.

Rengastestauksessa referenssirenkaan kullekin ominaisuudelle annetaan arvo 100. Testattavaa rengasta verrataan referenssirenkaaseen. Yli 100 menevät arvot ovat testattavan eduksi ja alle menevät tappioksi. Triangle IceLink oli kaikissa kuudessa testatussa ominaisuudessa Nokian Hakkapeliitta 7:ää parempi.

Triangle IceLink -renkaassa on jopa 30 % normaalia enemmän nastoja. Nastojen ja jääpidon määrää on voitu kasvattaa osoittamalla testien avulla, ettei rengas Trianglen innovatiivisen tekniikan ansiosta kuluta tienpintaa normaalia rengasta enempää.

Trianglen renkaissa käytetään huippulaatuisia kotimaisia Turvanastoilla, ja renkaat on nastoitettu Suomessa alan parhailla A-Tekniikan suomalaisilla täysautomaattikoneilla parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi.

  • Poikkeuksellisen hiljainen

  • Erittäin turvallinen

  • Erinomaista pitoa pohjoisiin talviolosuhteisiin

  • Vakaa ja miellyttävä ajettava

Poikkeuksellisen hiljainen

Erittäin turvallinen

Erinomaista pitoa pohjoisiin talviolosuhteisiin

Vakaa ja miellyttävä ajettava